Számlázási és szállítási cím
általános szerződési feltételeit

Kosár tartalma
A kosár üres.
Kerttrade a minőségi műanyagok szakértője
Műanyag kereskedelem, plexi, polikarbonát, pvc lemezek, akciós árak, raktárról, közvetlenül a forgalmazótól.

A cég


Kerttrade - a minőségi műanyagok szakértője

 

A muanyag.hu webshop-ot azért hoztuk létre, hogy iránytűként szolgáljon, a műanyag lemezek, lapok, rudak, csövek és ezek kapcsolódó termékeik iránt érdeklődőknek. Célunk, hogy a lehető legtöbb információt adjuk termékeinkről, egyrészt azért, hogy a látogató a „félkész” (további alakítást, feldolgozást igénylő) műanyagok között eligazodjon, másrészt azért, hogy az itt megszerzett információk alapján akár önállóan vásárolni is tudjon.

Honlapunk négy alapvető funkciót kínál:

  1. A webshop-ban kategóriákra bontva találhatóak a különböző műanyagok, ha pontosan tudja, mit keres, akkor érdemes itt kezdeni.
  2. A termékkereső a műanyag típusának pontos ismerete nélkül ajánl különböző feladatokra, más-más tulajdonoságú termékeket.
  3. A letölthető segédletek oldalra temérdek olvasnivalót helyeztünk el, amik közül talán az egyik legolvasmányosabb a polikarbonát beépítési segédletünk.
  4. Az üregkamrás, tömör polikarbonát és plexi lemezek egyik leggyakoribb felhasználási területe az előtetők, terasz fedések, télikertek, kocsi-beállók építése. A fedéskalkulátor az anyagtípus és néhány alapvető méret megadása után egy komplett ajánlatot állít össze, így rengeteg időt takarít meg a használójának. Amennyiben ilyen tervei vannak, mindenképpen itt kezdjen!

Továbbá figyelmébe ajánljuk az akciók rendszeres követését, hogy egyes termékeinket nagy kedvezménnyel vásárolhassa meg!

Természetesen mindenkinek méretre vágott, egyedi lapokra van szüksége, ezért a webshop, méretkínálatunk alapján optimalizálja az áhított méreteket, melyeket behelyezhet a kosárba, vagy ha bizonytalan, akár nagyobb mennyiségre van szüksége, kérhet egyedi ajánlatot.

Az oldalon fellelhető szaktudást több mint két évtized alatt gyűjtötte össze cégünk, mely 1992-ben alakult, magyar tulajdonban lévő családi vállalat. A kezdetek óta a legnagyobb múltú gyártók termékeit forgalmazzuk: Plexiglas – pmma, Makrolon – polikarbonát és Kömmerling – pvc. Az évek során természetesen sok új termékkel is bővült a kínálatunk, fenntartva a magas minőséget, de törekedve a kedvezők árakra.

Telephelyünk, raktárbázisunk 2000-ben készült el, mely jól megközelíthetően az M0-ás déli részénél, a Dunavarsány Ipari Parkban található. 2005 óta rendelkezünk ISO 9001-es minősítéssel.

Hagyományunk, hogy országszerte viszonteladó partnerekkel működünk együtt, és nagy hangsúlyt fektetünk a meglévő kapcsolatok erősítésére, valamint újak kiépítésére.

Ilyen alapokkal büszkén állíthatjuk, hogy a minőségi műanyagok szakértője vagyunk!

A kínálatunkban található PMMA, PC, PET, HIPS, PVC, PP, PE, POM, PA, ACP, stb. termékeket CNC vezérelt precíziós lapszabász-gépünkkel vágjuk méretre, valamint igény szerint további megmunkálásra (él-hajlítás, él-polírozás, hő-formázás) is megoldást kínálunk. Előtetők, télikertek, gépkocsi-beállók, teraszfedések, üvegházak és más építőipari feladatoknál is, a tervezéstől a kivitelezésig ajánljuk szolgáltatásainkat!

Korábbi referenciánk között említhetünk olyan jelentős építőipari beruházásokat, mint a Keleti Pályaudvar vágánycsarnokának lefedése, a Tropicarium Budapest (akváriumok), vagy a Fővárosi Állat- és Növénykert (pld. Pálmaház) építési-, ill. felújítási munkái, valamint a Sugar! shop látványcukrászda, a soproni Lővér pincészet plexi és polikarbonát burkolatai. A reklámipar területén számos bank arculatváltásánál vettünk részt alapanyag szállítóként és speciális termékeinknek köszönhetően gyakran keresnek meg bennünket belsőépítészek az egyedi különleges megoldásokhoz. Referenciánkról bővebben a Galéria menüpont alatt tájékozódhat!

Megalakulásunk óta arra törekszünk, hogy szakismeretünkkel és kínálatunkkal elősegítsük Partnereink sikerét. Bízunk benne, hogy erőfeszítéseink révén folyamatosan igényes, innovatív termékeket tudunk szállítani Ügyfeleinknek és reméljük, hogy a jövőben Önnel is sikerül eredményes kapcsolatot kialakítanunk!

a Kerttrade Kft. csapata