Product comparison


We can compare a maximum of 3 products at a time!

Go

0

Fedéskalkulátor

Bevezető

Fedéskalkulátorunkkal a leggyakrabban előforduló fedéstípusok anyagszükségletét és - az aktuális listaárakon - a szakszerű beépítéshez szükséges valamennyi beépítési tartozék, valamint a műanyag lapok árát tudja kiszámíttatni.

 

A számítás lépései:

1. Az első lépésben válassza ki milyen for-májú fedést szeretne készíteni, ehhez az előre megadott 7 féle típusból kell válasz-tania. Figyeljen arra, hogy ezekkel a valóságban többféle feladatot is meg lehet oldani! A "Sík fedés" funkció alkalmas nyeregtetős szerkeze-tek egyik oldalának kiszámítására, melynek eredményét végül egyszerűen meg kell szoroznia kettővel.
Az "íves fedés" alkalmas egy egyszerű előtető, egy több tíz méter hosszú sávfelülvilágító,
vagy gépkocsibeálló anyagszükségletének meghatározására.
2. A második lépésben válassza ki a héjalás anyagát! (pl. plexi vagy polikarbonát, bordáslemez vagy tömör lapok, Exolon vagy Plexiglas, stb.) A szűrők használatával szűkítheti az adott feladatra ajánlott anyagok listáját. A télikertekhez ajánlott lemezek a legtöbb esetben szükség-telenek egy egyszerű teraszfedés készítéséhez stb.
3. A harmadik lépésben tudja megadni a feladat méreteit. Az adatok megadásához mindig talál segítséget vagy magyaráza-tot, melyhez az adott sor végén lévő kérdőjelre kell vinnie az egérmutatót, vagy a mobil kijelző-jén megérintenie azt.
Az adatok megadása után a program a kiválasztott lemeztípus és a méretek alapján felajánl egy, a gyártók előírá-sainak megfelelő tartókiosztást, melyet a képernyő jobb oldalán 3D nézetben is megjelenítünk. Ha vala-mi miatt nem fogadja el a felajánlott távolságot, vagy a tartók számát, akkor a "+" és "-" gombokkal növelheti, vagy csökkentheti azok mennyisé-gét, illetve az "Egyedi tartókiosztás megadása" gombra klikkelve, teljesen testre is szabhatja a távolságokat. 
Amennyiben elégedett a bevitt adatok-kal és a szerkezeti kialakítással, akkor a feladatot el is mentheti későbbi feldolgozásra, ehhez csak be kell lépnie a muanyag.hu-n létrehozott fiókjába. Ha minden kész, kattintson az "Anyagszükség-let kiszámítása" gombra.
4. Utolsó lépésként rendelje meg online a fedéshez szükséges anyagokat, nyom-tassa ki és kérjen további segítséget elérhetőségeink egyikén, vagy nagyobb mennyiség esetén kérjen egyedi ajánlatot!
 

1. Válasszon fedéstípust

2. Válasszon terméket

3. Adja meg a méreteket

4. Anyagszükséglet