Product comparison


We can compare a maximum of 3 products at a time!

Go

0

Szolgáltatásaink

Tanácsadás

Tanácsadás

Segítünk kiválasztani a megfelelő terméket, mely rendelkezik a felhasználáshoz elvárt tulajdonságokkal. Tapasztalt értékesítő munkatársaink szívesen elnavigálják a műanyagok sokszínű világában. Ha megismertük az Ön vagy ügyfelei elképzeléseit, ingyenes és kötelezettségmentes árajánlatot készítünk az információk birtokában, mely tartalmazza a kiszállítást a kívánt helyszínre. Tanácsadást kérhet telefonon és e-mailben egyaránt, írásos megkeresésére rövid időn belül válaszolunk, vagy visszahívjuk.

Műanyag megmunkálás

Műanyag megmunkálás

Az alapanyag kiválasztása néha csak fél siker, mert az, hogy a műanyag lemezek, csövek, rudak, tömbök elnyerjék végső formájukat, összetett feladat. A különböző típusú műanyagok más-más megmunká-lást igényelnek, ebben közel 30 éves szakmai tapasztalatunkat tudjuk ügyfeleinknek biztosítani. Gépparkunk és szakértő csapatunk a legextrémebb kihívásokkal is képes megbirkózni. A teljesség igénye nélkül a következő megmunkálási folyamatokkal állunk rendelkezésükre: vágás, darabolás, lézervágás, marás, hajlítás, élletörés, polírozás, csiszolás, hőformázás, ragasztás.

 

Kivitelezés

Kivitelezés

Műhelyünkben a műanyagokból készülhetnek gépelemek, burkolatok, elválasztók, világítótestek, reklámelemek, bútorok, valamint sokféle egyedi termék. A műanyagok műhelyben történő megmunkálásán kívül, saját csapatunkkal (TZKY Design Kft.) kivitelezünk komplett fényreklámokat, arculati és szignalizációs elemeket, belsőépítészeti térelválasztókat. Rendelkezünk saját lakatos és villanyszerelő műhellyel is. Kivitelezésre szakosodott csapatunk, szükség szerint helyszíni felmérés után, elkészíti a kivitelezésre vonatkozó árajánlatot, mely díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Szállítás és logisztika

Szállítás és logisztika

Közel 30 év tapasztalattal a hátunk mögött, az ország legjobb műanyag szállítására szakosodott fuvarozóival garantáltan eljutunk az ország bármely pontjára, és a megrendelt anyagokat karcmentesen szállítjuk Önhöz. Készletünkön megtalálhatóak a 11 méteres polikarbonát lemezek is, melyhez nem csak a műszaki támogatást kínáljuk, hanem a kiszállítást is, így ennek számtalan előnyét élvezheti, többek között a nagyobb, összefüggő felületű fedéseknél kevesebb vágott éllel dolgozhat.

Csomagküldő szolgálat

Csomagküldő szolgálat

Magyarország egyik legnagyobb csomagküldő szolgálatának a szerződött partnereként a 2 métert meg nem haladó anyagokat 24-72 órán belül eljuttatjuk Önhöz.

Webshop

A muanyag.hu webshop-ot azért hoztuk létre, hogy iránytűként szolgáljon a műanyag lemezek, lapok, rudak, csövek és ezek kapcsolódó termékei iránt érdeklődőknek. Célunk, hogy a lehető legtöbb információt adjuk termékeinkről, egyrészt azért, hogy a látogató a "Félkész" (további átalakítást, feldolgozást igénylő) műanyagok között eligazodjon, másrészt azért, hogy az itt megszerzett információk alapján akár önállóan vásárolni is tudjon.

Honlapunk négy alapvető funkciót kínál:

1. A webshop-ban kategóriákra bontva találhatóak a különböző műanyagok, ha pontosan tudja, mit keres, akkor érdemes itt kezdeni.

2. A termékkereső a műanyag típusának pontos ismerete nélkül ajánl különböző feladatokra, más-más tulajdonságú termékeket.

3. A letölthető segédletek között megtalál minden leírást a választott anyaghoz, melyek segítségével könnyebben megmunkálhatja, vagy épp megismerheti a termékeinket. Barkácsolást kedvelő ügyfeleinknek minden támogatást megadunk ahhoz, hogy a teraszfedés, amit maga készít, hosszú évekig megőrizze a legjobb formáját, és kevés karbantartást igényeljen. Az Exolon multi UV -- Beépítési javaslat lépésről lépésre bemutatja, a polikarbonát lapok szakszerű beépítését, és kedvet kaphatunk a munkálatokhoz. Részletesebb műszaki információt a 87 oldalas Beépítési segédlet kínál, ebben a profik is megtalálják szinte minden kérdésükre a választ.

4. Az üregkamrás, tömör polikarbonát és plexi lemezek egyik leggyakoribb felhasználási területe az előtetők, terasz fedések, télikertek, kocsi-beállók építése.
A fedéskalkulátor az anyagtípus és néhány alapvető méret megadása után egy komplett ajánlatot állít össze, így rengeteg időt takarít meg a használójának. Amennyiben ilyen tervei vannak, mindenképpen itt kezdjen!

Figyelmébe ajánljuk továbbá az akciók rendszeres követését, hogy egyes termékeinket nagy kedvezménnyel vásárolhassa meg! Természetese mindenkinek méretre vágott, egyedi lapokra van szüksége, ezért a webshop méretkínálatunk alapján optimalizálhatja az áhított méreteket, melyeket behelyezhet a kosárba, vagy ha bizonytalan, vagy nagyobb mennyiségre van szüksége, kérhet egyedi ajánlatot.

Rólunk

Az oldalon fellelhető szaktudást közel három évtized alatt gyűjtötte össze cégünk, mely 1992-ben alakult, magyar tulajdonban lévő családi vállalat. A kezdetek óta a legnagyobb múltú gyártók termékeit forgalmazzuk: PLEXIGLAS® - PMMA, Makrolon (ma már Exolon) - PC, Kommerling - PVC és Dibond - ACP. Az évek során természetesen sok új termékkel is bővült a kínálatunk, fenntartva a magas minőséget, de törekedve a kedvező árakra.

Telephelyünk és közel 4000 m2-es raktárbázisunk 2000-ben készült el, mely jól megközelíthetően az M0-ás déli részénél, a Dunavarsány Ipari Parkban található. Csarnokainkban az ország egyik legnagyobb műanyag félkésztermék készlete áll ügyfeleink rendelkezésére.

2005 óta rendelkezünk ISO 9001-es minősítéssel.

2015 óta kivitelező és műanyag feldolgozó leányvállalatunk a TZKY Design Kft.

Hagyományunk, hogy országszerte viszonteladó partnerekkel működünk együtt, és nagy hangsúlyt fektetünk a meglévő kapcsolatok erősítésére, valamint újak kiépítésére.

Ilyen alapokkal büszkén állíthatjuk, hogy a minőségi műanyagok szakértője vagyunk!

A kínálatunkban megtalálhatók:

 • víztiszta, színes, texturált és speciális PMMA (extrudált és öntött) lemezek,
 • PMMA és PC csövek, rudak, tömbök
 • PC (beltéri és UV védett) lemezek,
 • üregkamrás PC lemezek és beépítési tartozékaik,
 • ESD védett PC (elektromosan vezetőképes) lemezek,
 • aPET, PET-G lemezek,
 • HIPS lemezek,
 • PVC (habosított és tömör) lemezek,
 • PP lemezek és rúd anyagok
 • PE, PE-HD, PE-HMW, PE-UHMW, PE-EL (elektromosan vezetőképes) lemezek és rúd anyagok,
 • POM-C, POM_AS (antisztatikus), POM-ELS (elektromosan vezetőképes) lemezek és rúd anyagok,
 • PA (extrudált és öntött),
 • ACP lemezek

Termékeinket NC vezérelt precíziós lapszabász-gépünkkel vágjuk méretre, valamint igény szerint további megmunálásra (CNC marás, lézervágás, élhajlítás, élpolírozás, hőformázás, ragasztás, lemezek felületére történő fóliázás) is megoldást kínálunk. Előtetők, télikertek, gépkocsi-beállók, teraszfedések, üvegházak és más építőipari feladatoknál is, a tervezéstől a kivitelezésig ajánljuk szolgáltatásainkat!

Cégünk az 1990-es évek eleje óta rendszeresen szállít egyedi műszaki megoldásokat, termékeket olyan jelentős építőipari beruházásokhoz, mint például a Keleti Pályaudvar
vágánycsarnokának fedése, a Tropicarium Budapest (akváriumok), a Fővárosi Állat- és Növénykert (pld. Pálmaház) építési-, ill. felújítási munkái, a soproni Lővér Pincészet homlokzatburkolatai, a BKK Budafoki kocsiszín homlokzatburkolata, a Sóstói Stadion fényáteresztő tetőhéjalása, vagy akár a Budapesti Nemzetközi Repülőtér gyalogjárdáinak lefedése. A temérdek polikarbonát előtető, terasz- és télikert-, illetve medencefedés mellett alábbiakban felsorolunk néhány fontosabb referenciánkat a teljesség igénye nélkül. A megvalósult munkáinkat képekkel együtt megtalálja a Galéria menüpont alatt!

 • Ilcsi Szépségszalon, Budapest, Attila út (egyedi tervezésű beltéri plexi válaszfalak)
 • József Attila emlékhely, Budapest, Gát utca (egyedi tervezésű íves beltéri plexi falak)
 • Újpalotai Vásárcsarnok piactér, Budapest, Nyírpalota út (polikarbonát fedések)
 • Dagály Strandfürdő gyalogos híd, Budapest, Népfürdő utca (Danpal Danpatherm K12 héjalás)
 • MNÁMK Sportcsarnok, Baja, Duna utca (Danpal Danpatherm K7 héjalás)
 • Procter & Gamble, Gyöngyös (Plexiglas kültéri védőfalak)
 • ÁTI-Sziget Ipari Park csarnokfelújítás, Szigetszentmiklós (Makrolon üregkamrás polikarbonát bevilágítók)
 • Vasas Stadion, Budapest, Fáy utca (egyedi plexi és fém szignalizációs és dizájn elemek)
 • Classmann csarnok felújítás, Dunaújváros (Seplux üregkamrás polikarbonát falburkolatok)
 • Szent Anna Udvarház, Győr, Mécs L. utca (Danpal AirPT fényáteresztő homlokzat)
 • Üvegház, Felgyő (üregkamrás polikarbonát homlokzat)
 • Üvegház, Lébény (üregkamrás polikarbonát homlokzat)
 • Gabroplus, Csolnok (Seplux üregkamrás polikarbonát falburkolat)
 • Váci Greens Lobby, Budapest, Váci út (egyedi Design Composite falburkolat és plexi szignalizációs elemek)
 • Planet Sushi Allee, Budapest, Október huszonharmadika utca (egyedi plexi lámpatestek és szignalizációs elemek)
 • Selfie Múzeum, Budapest, Paulay Ede utca (színes plexi falburkolatok)
 • Vasúti felüljárók, Körmend (üregkamrás polikarbonát fedések és tömör polikarbonát védőfalak)
 • SAP irodaház, Budapest (egyedi Design Composite válaszfalak)
 • Haladás Stadion, Lounge terület, Szombathely, Rohonci út (egyedi plexi és üveg válaszfalak)
 • Formatervezési Nívódíj kiállítás, Budapest (polikarbonát installáció)
 • Hopp Ferenc múzeum, Budapest, Andrássy út (plexi védőfalak, vitrinek)

Megalakulásunk óta arra törekszünk, hogy szakismeretünkkel és kínálatunkkal elősegítsük Partnereink sikerét. Bízunk benne, hogy erőfeszítéseink révén folyamatosan igényes, innovatív termékeket tudunk szállítani Ügyfeleinknek és reméljük, hogy a jövőben Önnel is sikerül eredményes kapcsolatot kialakítanunk!

a Kerttrade Kft. csapata